6月5日(火)
出展企業等による展示のほか、FOOMA JAPAN 2012では業界の発展に有益なセミナーや研究発表など各種イベントを開催します。
新たなビジネスや研究開発のヒントに、最先端の情報収集に、ぜひご参加ください。
Riddet Institute, Massey University
Dr Jaspreet Singh
The microstructure of the food matrix influences the in vitro digestibility of starch. Almost no or a very small percentage of glucose formation is formed during simulated gastric digestion of starch and starch based foods. Majority of the starch hydrolysis occurs under simulated small intestinal conditions. Addition of guar gum to the starch matrix reduces the hydrolysis (%) of starch to a considerable extent. Microstructure of navy beans also plays an important role during in vitro gastrointestinal digestion of starch in cooked navy beans. The cooked whole navy beans show significantly lower levels of hydrolysis than navy bean flour and starch, which is attributed to the restrictions imposed by the intact cotyledon cell walls towards the gelatinization of starch during cooking and the entry of intestinal enzymes during in vitro digestion of whole navy beans. The starch in cooked potatoes is hydrolyzed in a similar manner to that of pure starch. However, the starch hydrolysis (%) values in cooked potatoes stay slightly lower than pure starch throughout the small intestinal digestion in vitro. This new knowledge about food microstructure and its effect on starch digestion will help in the manufacturing of novel foods with controlled starch digestibility. This research may also help in the development of low calorie foods matching the modern day life style and new foods with low glycemic index for diabetic and obese populations.
出展企業等による展示のほか、FOOMA JAPAN 2012では業界の発展に有益なセミナーや研究発表など各種イベントを開催します。
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出展者プレゼンテーションセミナー A会場(東3ホール) |
出展者プレゼンテーションセミナー B会場(東6ホール) |
EHEDGセミナー 会議棟6階 605・606 セミナー会場 |
AIB FOOMA特別講演会 (AIB監査11周年記念セミナー) 会議棟1階 レセプションホールA |
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出展企業等による展示のほか、FOOMA JAPAN 2012では業界の発展に有益なセミナーや研究発表など各種イベントを開催します。
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出展者プレゼンテーションセミナー A会場(東3ホール) |
出展者プレゼンテーションセミナー B会場(東6ホール) |
美味技術学会シンポジウム 会議棟6階 605・606 セミナー会場 |
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出展企業等による展示のほか、FOOMA JAPAN 2012では業界の発展に有益なセミナーや研究発表など各種イベントを開催します。
新たなビジネスや研究開発のヒントに、最先端の情報収集に、ぜひご参加ください。
出展者プレゼンテーションセミナー A会場(東3ホール) |
出展者プレゼンテーションセミナー B会場(東6ホール) |
農業機械学会シンポジウム フードテクノロジー(フーテック)フォーラム 会議棟6階 605・606 セミナー会場 |
FOOMAビジネスフォーラム 会議棟 6F 607・608セミナー会場 |
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出展企業等による展示のほか、FOOMA JAPAN 2012では業界の発展に有益なセミナーや研究発表など各種イベントを開催します。
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